Ekvator

Erlend G. Kristoffersen

Stilling: Assistent

Erlend har jobbet her i fra 2013-2015: Han kom tilbake til oss i august 2017. Spiller gitar m.m

Andrè Nyberg

Stilling: Assistent

Andrè har allsidig arbeidserfaring før han begynte her i Polarhagen barnehage høsten 2017.

Kine Eilertsen

polarhagen.ekvator@gmail.com

Kine er nyansatt pedagogisk leder på avdeling Ekvator avd 1-2 år.

Vanja Slydahl

Stilling: Pedagogisk leder

Vanja har jobbet i barnehagen siden høsten 1998. Hun hadde avbrekk fra 2001 til 2004 på grunn av at hun utdannet seg til barnehagelærer ved UIT. Hun har videreutdanning i BIVIDOC.

Stine Fallbach

Stilling: Fagarbeider

Stine har hatt deler av sin lærlingetid hos oss før hun begynte som fast ansatt fagarbeider i 2013.

Syd og Nordpolen

Sindre Liljegren

Stilling: Assistent

Sindre har erfaring fra vaktmesteryrket og begynte som assistent i 100% stilling i august 2014. Han spiller flere instrumenter/ hovedfokus på gitar.

Merete Eriksen

Stilling: Pedagogisk leder

Merete er pedagogisk leder og har vært ansatt siden 2001. Har annen yrkeserfaring som reiseleder og som pedagogisk leder. Videreutdanning i førskolepedagogikk.

Mona Sandmo Wilhelmsen

Stilling: Støttepedagog

Mona begynte hos oss 1. mars 2016. Hun har tidligere erfaring fra annen barnehage. Hun er utdannet barnevernspedagog med tilleggsutdanning i småbarnspedagogikk.

Natalia Berg

Stilling: Ressurspedagog

Natalia er opprinnelig fra Russland, men har bodd i Norge i mange år. Hun har jobbet her siden våren 2010. Lærer med fordypning i småbarnspedagogikk.

Andre ansatte

Webansvarlig Polarhagen Barnehage AS

Stilling: Annet

Wenche Jebens

Stilling: Daglig leder
polarhag@online.no

Utdannet førskolelærer med videreutdanning i ledelse, IKT, veiledningsped,voksenped. Tilleggs utdannet som psykoterapeut,retning gestalt.